Take away Menu

Fredag, lørdag og søndag
2., 3. og 4. april

PÅSKENS SMØRREBRØDSKASSE

8 stk. smørrebrød kr. 325,- Rigeligt til to…….

2 x marineret christians ø sild- dild crème- kapers – rødløg –
paneret friteret æg
2 x Æg og håndpillede rejer- citrusmayo- karse
2 x Spiseriets hønsesalat – ristede svampe – bacon – ananas
2 x Roastbeef – husets remoulade- Hjemmelavet agurkesalat-
peberrod- friteret løg

Kan afhentes fra kl. 11.00 – 15.00

Forudbestilling senest  kl. 10.00 på afhentningsdagen
Tlf. 62521010 eller brug kontaktformularen

PÅSKENS MENU

Kan opdeles 1, 2 eller 3 retter.  Kr. 265,-/ 350,- /385,-

Hvide asparges – håndpillede rejer- hjemmelavet citronmayonnaise – dild
——–
Oksetournedos – Pommes Anna- portvinssauce-  grov selleri gratin
Dampede aspargesbroccoli
——–
Crepes med ingefær – hvid chokoladecreme – citronconfit

Kan afhentes fra kl. 18.00 – 19.30

Forudbestilling senest  kl. 12.00 på afhentningsdagen
Tlf. 62521010 eller brug kontaktformularen